Laat als trader uw vermogen toenemen via hogere winsten

WORD SIGNAL PROVIDER & VERRUIM UW INKOMSTENSTROOM

We weten dat het moeilijk is om consistent renderende traders te vinden. U hebt jaren gewerkt aan de ontwikkeling van uw handelsstrategieën en -discipline.

Wij respecteren uw succes, en daarom moedigen wij u aan om lid te worden van MultiBank Social Trading, zodat uw renderende trades u automatisch extra inkomsten kunnen opleveren, zonder extra werk.

  • Professionele wereldwijde brokerage die No Dealing Desk (NDD)-afhandeling biedt op gecumuleerde uitvoerbare prijzen, met de laagste spreads in de sector
  • Deel uw handelsstrategieën met onze 320.000+ klanten en maak winst voor elke extra belegger die uw trades kopieert
  • Onbeperkt winstpotentieel - hoe meer beleggers uw trades kopiëren, hoe meer geld u verdient!

Vermenigvuldig uw inkomsten via MultiBank Social Trading en krijg elke maand extra betaald voor uw succes!

Hoe meer beleggers uw trades kopiëren, hoe meer geld u verdient.

How it works
HOE HET WERKT
Beleggers bekijken het leaderboard en kiezen accounts die zij willen volgen. Zodra ze zich op de gekozen accounts abonneren, zal ons social trading systeem automatisch de trades van deze accounts naar hun eigen accounts kopiëren.
AUTOMATISCHE UITBETALINGEN AAN SIGNAL PROVIDERS

MultiBank Social Trading biedt signal providers een flexibele & lucratieve uitbetalingsstructuur, zodat zij het gewenste uitbetalingsbedrag en interval kunnen instellen.

De uitbetalingen aan de signal providers worden berekend op basis van het winstpercentage van de account van de belegger.
Signal providers kunnen het percentage & de uitbetalingsintervallen voor elk van hun master accounts instellen in hun account panels.
De uitbetalingsintervallen kunnen op elke gewenste periode worden ingesteld, waaronder dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse uitbetalingen.
Alle uitbetalingen zijn volledig geautomatiseerd, en worden aan het einde van elk uitbetalingsinterval aan de signal providers overgemaakt, afhankelijk van het vorige high-watermark.
GENIET VAN FINANCIËLE VRIJHEID MET MULTIBANK SOCIAL TRADING!

Traden als signal provider is veel minder riskant en toch beduidend winstgevender dan handelen als individuele trader.

Wanneer individuele traders van de handel hun voornaamste bron van inkomsten willen maken, moeten zij immers veel grotere risico's nemen om hun beoogde winsten te behalen.

Met signal providers kunnen ze een veel grotere inkomstenstroom genereren met een minimaal risico, omdat ze conservatieve handelsstrategieën kunnen beoefenen en hun inkomstenstroom simpelweg kunnen opvoeren door een groot aantal abonnees op te bouwen.

BEPERK UW RISICO ALS SIGNAL PROVIDER
Signal providers kunnen dagelijkse risicolimieten instellen om zichzelf en hun beleggers te beschermen tegen verliezen als gevolg van volatiele markten.
Hoe werkt een dagelijkse risicolimiet?
  1. De signal provider/belegger kan een dagelijkse risicolimiet instellen op zijn effectenrekening. De dagelijkse risicolimiet wordt berekend als een percentage van het eigen vermogen op basis van het vermogen dat beschikbaar is aan het begin van de handelsdag (00:00 servertijd).
  2. Als de signal provider/belegger geld verliest en de dagelijkse risicolimiet bereikt, zullen alle geopende posities door marktorders gesloten worden en wordt de account in de alleen-lezen modus gezet tot het einde van die handelsdag.
How it works
VOLG ONZE BEST PRESTERENDE SIGNAL PROVIDERS!

Als signal provider op ons social trading platform hebt u toegang tot een groot netwerk van beleggers die uw succesvolle trades willen kopiëren. U kunt nu aanzienlijke inkomsten verdienen telkens wanneer een nieuwe belegger uw trades kopieert!

Hoe meer geld ze investeren, hoe meer geld u verdient.

Make call phone phone Live chat Chat Chat
phone phone Whatsapp phone email phone Chat phone