22- 23 Mac 2019 (Krakow, Poland)
Sepanjang hujung minggu lalu, Kumpulan MultiBank menyertai pameran Invest Cuffs sebagai Exhibitor Emas di Pusat Kongres ICE Krakow di Poland. Acara itu menyaksikan lebih daripada 5,000 pelabur, peniaga dan profesional dari seluruh Poland dan Eropah Tengah menghadiri pelbagai kuliah, seminar dan bengkel yang diadakan sepanjang acara dua hari itu.
Bagi MultiBank, pameran itu merupakan kejayaan besar, kerana beratus-ratus peniaga dan pelabur yang bersemangat melawai kios kami. Ramai yang berminat untuk membuka akaun dagangan dengan platform perdagangan kami yang telah dikawal selia dan berjaya. Kami juga bertemu dengan rakan serantau yang berpotensi dan Introducing Broker.
Pada hari kedua acara itu, Pengarah Jualan Antarabangsa MultiBank Group, Mahmoud Kazma, telah memberikan satu temu bual kepada Comparic24.TV, salah satu kumpulan media pelaburan terbesar di Poland. Semasa temu bual itu, beliau membincangkan asas pelanggan MultiBank di rantau ini, dan rancangan Kumpulan untuk terus berkembang di Poland dengan rakan kongsi tempatan.
Setelah ekspo Invest Cuffs berakhir, kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang melawat kios kami, dan kami berharap dapat mengambil bahagian dalam banyak lagi ekspo kewangan dan pelaburan di rantau ini dalam masa terdekat.