MultiBank Membuat Penampilan di iFX Cyprus Expo

22 Mei 2019 (Limassol, Cyprus)—

Pada 22 dan 23 Mei, ekspo perdagangan kewangan terbesar industri berlangsung di Palais des Sports, Spyros Kypriannou Athletic Centre. Acara dua hari itu menyaksikan lebih dari seribu peserta pameran, dan beratus-ratus tetamu melawat ekspo tahunan popular ini di Cyprus, dengan para tetamu yang datang dari Eropah dan Timur Tengah.

MultiBank berpuas hati sebagai kakitangan yang terlibat dengan pelabur individu, Pembekal Kecairan, Pemasaran, dan Penyedia Pembayaran Penyelesaian dari seluruh Wilayah Eropah.

Semasa pameran itu, pasukan pejabat MENA (Dubai) MultiBank mengadakan pelbagai persidangan & bengkel dalam membincangkan pelbagai topik dari Salesforce moden dalam industri FX untuk terus berada di barisan hadapan teknologi, serta topik panas iaitu pelesenan dan pematuhan data.

Ketika kami memulakan dua suku akhir tahun 2019, kami ingin mengucapkan terima kasih kepada setiap orang yang melawat gerai kami semasa pameran itu. Inilah penampilan pertama pasukan MENA kami di Cyprus dan kami berharap dapat kembali lagi tahun depan. Tunggu lebih banyak acara dan seminar pada tahun 2019. Ikuti kami di media sosial untuk berita terkini.


Hubungi kami

Untuk sebarang maklumat atau pertanyaan, sila hubungi Perkhidmatan Pelanggan professional kami yang beroperasi 24/5 dari pelbagai pilihan bahasa.

Dapatkan Panggilan Balik
phone Whatsapp email Chat