Multibank FX dengan rasa berbesar hati mengumumkan para pemenang kejohanan Multibank FX 2019 ! Selama sebulan Multibank FX memberi peluang kepada para trader serata dunia untuk mengasah kemahiran trading mereka sambil berpeluang untuk memenangi hadiah yang menraik berupa wang tunai USD 7,000, USD 3,000 and USD 2,000 untuk 3 tempat pertama.
Pemenang untuk kejohanan kali ini dating dari serata dunia di mana tempat pertama dimenangi oleh En Tan Chee Jun dari Malaysia , Cik Irin Sulthana dari Bangladesh di tempat kedua dan tempat ketiga En Dang Xuan Khiem dari Vietnam. Setiap peserta berjaya menambah ekuiti yang mengagumkan dengan kenaikan ekuiti masing-masing sebanyak 21,013%, 13,234% dan 5,209%.

Tempat Pertama- Tan Chee Jun (Malaysia)

Tempat Kedua- Irin Sulthana (Bangladesh)

Tempat Ketiga- Dang Xuan Khiem (Vietnam)

Berkata mengenai kemenangan tempat pertama , En Tan berkongsi “ Apa khabar semua, nama saya Casper Tan. Saya dari Kuala Lumpur, Malaysia…pemenang kejohanan Demo Multibank. Saya berasa senang menggunakan Multibank kerana execution yang pantas dan khidmat pelanggan yang sentiasa sedia berkhidmat apabila diperlukan. Saya berterima kasih kepada Multibank kerana memberikan saya peluang untuk menyertai kejohanan ini dan saya akan menggunakan Multibank untuk trade di masa akan datang. “
Kami ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada ketiga-tiga pemenang yang berjaya menunjukkan prestasi yang cemerlang. Tidak lupa juga kepada semua trader yang menyertai kejohanan kami kali ini.
Untuk mendapatkan perkembangan dan promosi terbaru dari kami, sila lawati lamanweb kami atau ikuti kami di sosial media.