's werelds grootse forex & cfd broker

EERSTEKLAS LIQUIDITEIT & TECHNOLOGIE

MEX Prime is de institutionele afdeling van MultiBank Group. MEX Prime bedient institutionele klanten via belangrijke makelaarscentra in Australië, de Verenigde Arabische Emiraten en de Britse Maagdeneilanden.

Streng gereguleerd op vijf continenten
EEN GESTORT KAPITAAL VAN MEER DAN 322 MILJOEN DOLLAR
GEAVANCEERDE HANDELSPLATFORMEN
25+ KANTOREN GEVESTIGD IN WERELDWIJDE FINANCIËLE HUBS
Dankzij de combinatie van eersteklas liquiditeit, spitstechnologie en exclusief klantenbeheer, geeft MEX Prime onze institutionele klanten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en uit te breiden op de wereldwijde financiële kapitaalmarkten.

BLIKVANGERS

white label

MEX Prime heeft meer dan een decennium ervaring in het verstrekken van financiële, technologische en regelgevende oplossingen aan banken en brokers voor de oprichting en exploitatie van hun eigen makelaarskantoor voor financiële diensten.

service & ondersteuning

De experts van MEX Prime bieden specifieke ondersteuning bij liquiditeitsintegratie, white label-ontwikkeling, onboarding, projectbeheer, branding en bedrijfsconfiguraties.

bridge

De Bridge-technologie van de MultiBank Group stroomt rechtstreeks in de populairste front-end handelsplatformen en via API in op maat gemaakte front-ends of via onze MT4 Bridge in de MT4 van onze partners.
Make call phone phone Live chat Chat Chat
phone phone Whatsapp phone email phone Chat phone