WORD EEN IB
WORD EEN IB

RIJ DE REVOLUTIE EN bezit een TESLA

Tesla's groeiverhaal is niets anders dan spectaculair.

De torenhoge aandelenkoers van Tesla in de afgelopen jaren heeft een legioen Tesla-miljonairs gecreëerd, ook wel bekend als 'Teslanaires'. Het bedrijf ging medio 2010 voor het eerst naar de beurs en leidt sindsdien de race voor elektrische voertuigen (EV) en zal dat in de nabije toekomst blijven doen.

Zijn krachtige batterijtechnologie onderscheidt zich van andere fabrikanten van elektrische voertuigen op de markt. Het voordeel van Tesla ligt in de schaalbaarheid en kostenreductie in EV's, waardoor het bedrijf zijn concurrenten in prijsstelling kan onderbieden. Het vergemakkelijkte ook de uitbreiding van het bedrijf naar verschillende wereldwijde markten, waardoor het voortdurend een sterke omzet- en winstgroei (QOQ) kon realiseren.

Het is duidelijk dat Tesla de auto-industrie voor altijd heeft veranderd met zijn baanbrekende functies. Waarom maak je geen deel uit van de revolutie en bezit je Tesla-aandelen!

Ruil aandelen met MultiBank Group met onze exclusieve swap free aanbieding.

2021-04-06

Open een live beleggings-rekening

Tesla Picture

HET MEEST GEREGULEERDE BELEGGINGS PLATFORM TER WERELD MET 11 REGELGEVINGEN OVER 5 CONTINENTEN

Bij de MultiBank Group zetten wij ons in voor transparantie en het hoogste niveau van beveiliging van de fondsen van onze klanten. Met licenties en regelgeving verspreid over 4 continenten, werken wij samen met financiële regelgevers in verschillende jurisdicties om beleggers bescherming te bieden.

MEX AUSTRALIA (MEX EXCHANGE)

MEX Australia Pty Ltd (MEX Exchange), met Australisch ondernemingsnummer (ACN) 155 084 058, is erkend en gereguleerd door de Australische Securities & Investments Commission ("ASIC") met AFSL-nummer 416279. MEX Exchange is een geregistreerde bedrijfsnaam van MEX Australia Pty Ltd.

MEX VERMOGENSBEHEER (DUITSLAND)

MEX Asset Management GmbH is erkend en staat onder toezicht van de Duitse federale financiële toezichthoudende autoriteit ("BaFin") met vergunningsnummer HRB 73406.

MEX VERMOGENSBEHEER (OOSTENRIJK)

MEX Asset Management GmbH (Oostenrijk) is de Oostenrijkse tak van onze Duitse vermogensbeheerder, met vergunningnummer 491129z.

MEX SPAIN

MEX Spain is het Spaanse filiaal van MultiBank, gevestigd in Barcelona, Spanje, en staat onder toezicht van de nationale commissie voor de effectenmarkt ("CNMV").

MULTIBANK FX INTERNATIONAAL

MultiBank FX International Corporation is gemachtigd en staat onder toezicht van de Financial Services Commission van de Britse Maagdeneilanden ("FSC") met licentienummer SIBA/L/14/1068.

RAK ICC Vrije Zone (RAK)

MEX Clearing Limited is erkend en gereguleerd door de RAK ICC Vrije Zone (RAK)

Tlanjing Regering van China

IKON Tlanjing Financial Services wordt gereguleerd door de regering van China.

WAAROM IS DE KEUZE VOOR EEN GEREGULEERDE ENTITEIT BELANGRIJK?

BESCHERMING

Protection

BESCHERMING

  • Gereguleerde beurzen zijn geregistreerde entiteiten die financiële middelen nodig hebben
  • Gekwalificeerde personen en passende systemen en controles die geschikt zijn voor het verlenen van onze diensten
  • Belangrijk is dat gereguleerde entiteiten onder streng toezicht staan van de plaatselijke regelgever, die erop toeziet dat de entiteit geen misleidend gedrag vertoont, en zware sancties riskeert als zij buiten hun machtiging handelen.

VEILIGHEID VAN FONDSEN

Safety of funds

VEILIGHEID VAN FONDSEN

  • Wij hebben beveiliging op militaire schaal om onze portefeuille-infrastructuur te beschermen tegen digitale en fysieke bedreigingen.
  • Wij doen alleen zaken met gereguleerde banken van het hoogste niveau, zodat onze cliënten verzekerd zijn van fondsen bij gereguleerde, gerespecteerde instellingen, in vooraanstaande rechtsgebieden.
  • Wij hebben een drieledig beschermingssysteem, van fysieke bescherming tot operationele en technische bescherming, dat alle aspecten van zowel online- als offline-processen en -systemen omvat.

WERELDWIJDE AANWEZIGHEID

MultiBank heeft wereldwijd 25 kantoren om onze internationale klanten te bedienen en werkt samen met filialen in belangrijke financiële centra over de hele wereld.

global-presence