'S WERELDS POPULAIRSTE BROKER
EN AR

EEN GOUDEN KANS OM MEER TE VERDIENEN

Laagste verschillen tussen bied- en laatkoersen vanaf 10 cent op goud

EEN GOUDEN KANS
MEER TE VERDIENEN

Laagste verschillen tussen bied- en laatkoersen vanaf 10 cent op goud

open een live effectenrekening

Wanneer u dit formulier verstuurt, gaat u ermee akkoord dat u e-mails van MultiBank Group ontvangt in overeenstemming met onze Algemene voorwaarden, Privacybeleid, en Cookiebeleid.

MutliBank Group is verheugd aan te kondigen dat zij één van de beste bied- en laatkoersen in de sector aanbiedt, met verschillen vanaf 10 cent op goud. Bij MultiBank Group erkennen wij het belang van de beste bied- en laatkoersen en de rentabiliteit van uw transacties. Met competitieve bied- en laatkoersverschillen vanaf 10 cent op goud kunt u er zeker van zijn dat uw handelskosten laag zullen blijven. Handel in goud met MultiBank Group.

VOORDELEN VAN DE MULTIBANK GROUP

ONZE PRODUCTEN

MultiBank Group biedt een ruime keuze aan financiële producten om te verhandelen op de wereldwijde financiële markten. Wij bieden meer dan 15000 financiële producten aan, waaronder goud, zilver, EUR/USD, GBP/USD, UK & US ruwe olie, Tesla, Amazon, Microsoft, S&P 500, Dow Jones, Nasdaq, digitale activa, en nog veel meer.

Fiat geld
Fiat geld
Veiliggestelde activa
Veiliggestelde activa
Wereldwijde aandelen
Wereldwijde aandelen
Wereldwijde aandelenpakketten
Wereldwijde aandelenpakketten
Energie
Energie

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Geavanceerde handelsplatforms die zijn ontworpen en ontwikkeld om stabiliteit te bieden en real-time handel mogelijk te maken.

ONZE VOORSCHRIFTEN

MultiBank Group bestaat uit een aantal bedrijven die wereldwijd streng gereglementeerd worden door ASIC in Australië, BaFin in Duitsland, FMA in Oostenrijk, CNMV in Spanje, DFSA in de VAE, FSC op de Britse Maagdeneilanden en CIMA op de Kaaimaneilanden.

  • ASIC
  • BaFin
  • FMA
  • CNMV
  • DFSA
  • FSC
  • CIMA

WERELDWIJDE AANWEZIGHEID

MultiBank Group heeft wereldwijd 25 kantoren om haar internationale klantenkring te bedienen en werkt samen met partners in belangrijke financiële centra over de hele wereld.

global-presence

MEER MANIEREN OM UW REKENING TE FINANCIEREN

Financier uw rekening met een debet-/creditkaart, bankoverschrijving, e-wallet, of digitale activa.