MULTIBANK GROUP FONDSENGARANTIE

Bij MultiBank Group is de veiligheid van de fondsen van onze klanten van het allergrootste belang. Aangezien onze bedrijven wereldwijd gereglementeerd zijn, moeten wij ons aan strikte regels en verplichtingen houden en de hoogste veiligheidsstandaard bieden voor de fondsen van onze klanten.

GESTORT KAPITAAL VAN MEER DAN 322 MILJOEN DOLLAR

Dankzij ons cumulatief gestort kapitaal worden wij wereldwijd erkend als één van de grootste aanbieders van online financiële derivaten.

Volledig gescheiden klantenrekeningen

Wij houden afzonderlijke klantenrekeningen aan zonder de beleggingen van de klant en die van de onderneming samen te voegen, wat onze klanten de ultieme beleggingsveiligheid biedt.

BANKFACILITEITEN VOOR BEWARING

Onze depothoudende bank biedt onze klanten een veilige plaats om hun activa te bewaren, zodat zij hun liquiditeiten efficiënter kunnen beheren.

AFWIKKELINGSFACILITEIT

Wij bieden afwikkelingsfaciliteiten aan al onze stakeholders, van institutionele klanten en brokers tot banken.

Handelskredietlijn

Onze klanten kunnen geld lenen tegen hun effectenrekening met een mogelijkheid tot flexibele terugbetaling.

regelgeving

MultiBank Group bestaat uit verschillende ondernemingen die in 5 continenten onderworpen zijn aan strenge regels van 11 financiële regelgevers. Dit garandeert onze klanten volledige transparantie en veiligstelling van hun fondsen.

Lees meer over onze verschillende gereguleerde entiteiten

ASIC

MEX Australia (MEX Exchange)

MEX Australia Pty Ltd (MEX Exchange), met Australisch ondernemingsnummer (ACN) 155 084 058, is erkend en wordt gereguleerd door de Australische Securities & Investments Commission ("ASIC") met AFSL-nummer 416279. MEX Exchange is een geregistreerde handelsnaam van MEX Australia Pty Ltd.

BaFin

MEX ASSET MANAGEMENT (DUITSLAND)

MEX Asset Management GmbH is gemachtigd en onderworpen aan het toezicht van de Duitse federale financiële toezichthouder ("BaFin") met vergunningsnummer HRB 73406.

FMA

MEX Asset Management (Oostenrijk)

MEX Asset Management GmbH (Oostenrijk) is de Oostenrijkse tak van onze Duitse vermogensbeheerder, met vergunningnummer 491129z.

CNMV

MEX Spain

MEX Spain is het Spaanse filiaal van MultiBank, gevestigd in Barcelona, Spanje, en staat onder toezicht van de nationale commissie voor de effectenmarkt ("CNMV").

DFSA

MEX AUSTRALIA PTY LTD - DIFC BRANCH

MEX Australia Pty Ltd-DIFC Branch is gemachtigd en onderworpen aan de Dubai Financial Services Authority (DFSA) onder het registratienummer F004403.

FSC

MULTIBANK FX INTERNATIONAL

Multibank FX International Corporation is gemachtigd en onderworpen aan de Financial Services Commission van de Britse Maagdeneilanden (FSC) met licentienummer SIBA/L/14/1068.

CIMA

MEX WEALTH MANAGEMENT (INACTIEF)

MEX Wealth Management is onze dochteronderneming op de Kaaimaneilanden, en staat onder toezicht van de Cayman Islands Monetary Authority (CIMA).

HANDEL NU MET MULTIBANK GROEP

Make call phone phone Live chat Chat Chat
phone phone Whatsapp phone email phone Chat phone